Política de cookies

En mentalitatnova.org utilitzem cookies amb l'objectiu de prestar un millor servei i proporcionar-te una millor experiència en la teva navegació. Què són les galetes? Les cookies són fitxers que es descarreguen i es guarden en qualsevol dispositiu, emmagatzemant informació sobre el teu navegació. Les cookies són necessàries per poder accedir a determinats continguts i serveis, així com perquè la navegació sigui més còmoda i fàcil per als usuaris. Les galetes no danyen el teu equip, i el fet que estiguin activades permeten identificar i resoldre possibles errors. L'activació de l'ús de cookies en el teu navegació és voluntària, però us informem que si la desactives, la navegació a la nostra pàgina pot no ser òptima. No obstant això, recorda que pots bloquejar, restringir o eliminar les cookies de la nostra pàgina web en qualsevol moment. A la fi de el document trobaràs com fer-ho. Per a què es fan servir les galetes en aquesta pàgina web? La informació emmagatzemada en les galetes d'aquesta pàgina web tindrà finalitats estadístiques, per possibilitar l'accés a tots els continguts i funcions que t'oferim, així com per millorar i optimitzar la nostra pàgina web per a tots els nostres usuaris. Qui utilitza la informació recollida per les galetes? La informació recollida i guardada durant la teva sessió serà utilitzada, d'acord amb l'anterior paràgraf, exclusivament per Fundació Mentalitat Nova. T'informem, així mateix, que les dades obtingudes durant la teva sessió seran emmagatzemades per Google mitjançant les eines de Google Tag Manager i Google Analytics, amb l'única i exclusiva finalitat d'obtenir dades estadístiques que ens ajudaran a millorar constantment la pàgina web de Fundació Mentalitat Nova Com puc desactivar les galetes? Si prefereixes restringir, bloquejar o desactivar les cookies de la pàgina web de Fundació al navegador, pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador. En els següents enllaços disposes de tota la informació per desactivar les galetes:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer
  • safari
  • Safari per IOS (iPhone i iPad)
  • Chrome per Android AUD LOPD FUNDACIÓ MENTALITAT NOVA

Si es rebutgen les cookies podrà seguir fent servir el lloc web, però és possible que alguns dels serveis i / o enllaços deixin de funcionar, que no es pugui iniciar o mantenir la sessió interactiva amb els serveis de la pàgina web, i perquè un pugui accedir més fàcil i ràpidament a la informació del seu interès.

Política de privacitat

Per tal d'aplicar la màxima transparència en els tractaments de dades que realitza FUNDACIÓ MENTALITAT NOVA , d'ara endavant FUNDACIÓ, en el marc de les activitats indicades en els seus estatus, i a través de la seva página web www.mentalitatnova.org publiquem la següent informació: FUNDACIÓ MENTALITAT NOVA, amb domicili a Carrer Hostal del Sol, 7, 17520 Puigcerdà, CIF. G25831918, és el responsable del tractament de les dades personals de l' usuari o interessat, i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, de manera que li facilita la siguie nt informació de l'tractament ia la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, de manera que li facilita la següent informació de l'tractament: Finalitat de l'Tractament . Les dades facilitades per l'usuari o interessat s'utilitzaran per a realitzar les operacions previstes dins l'àmbit legal d'aplicació de les finalitats indicades en els estauts de la Fundació i donar a conèixer la seva información i comunicacions als seus interessats. Legitimació de l'Tractament FUNDACIÓ està legitimada per al tractament de les dades dels interessats o usuaris, per la relació contractual que regula la prestació com a voluntaris o col·laobradors amb el consentiment exprés dels mateixos legítimament recollit per a les finalitats anteriorment relacionades ia utilitzar a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts. En cas que l'usuari o interessat no faciliti les seves dades o es negui a el tractament, no es podrà donar resposta o oferir el servei sol·licitat.

Criteris de conservació de les dades

FUNDACIÓ conservarà les seves dades mentre es mantingui la relació entre les parts i per aquell temps que la normativa comptable-fiscal aplicable estableixi. L'usuari mantindrà les dades actualitzades i es compromet a notificar qualsevol variació a FUNDACIÓ. Es donarà de baixa quan es manifesti de forma expressa que no hi ha un interès per mantenir les dades per a complir alguna de les finalitats de l'tractament i quan ja no siguin necessaris per a tal finalitat. Les dades es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció dels mateixos.

Comunicació de les dades

En cap cas les dades facilitades per l'usuari o interessat seran cedides a tercers sense el seu consentiment excepte els que siguin necessari s transmetre a les administracions tributàries d'acord amb la normativa fiscal aplicable.

Drets que assisteixen a l'Usuari

En qualsevol moment l'usuari pot exercir els seus drets:

 Dret d'accés, rectificació, supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.

 Dret a la portabilitat de les seves dades

 Dret a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils

 Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

• Adreça postal: FUNDACIÓ MENTALITAT NOVA domicili a Carrer Hostal del Sol, 7, 17520 Puigcerdà, CIF. G25831918

• Correu electrònic: info@mentalitatnova.org

Indicant quin dret es vol exercir i acompanyant la sol·licitud d'una còpia de el document oficial que acrediti la identitat de l'titular de les dades.

Informació addicional

MESURES DE SEGURETAT. De conformitat amb el que disposen les normativa vigent en protecció de dades personals, FUNDACIÓ està complint amb totes les disposicions de la normatives de l'RGPD, per al tractament de les dades personals sota la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l'article 5 de l'RGPD, els que són tractats de manera lícita, lleial i transparent i en relació amb l'interessat, i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats. FUNDACIÓ garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableix el RGPD, per protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

agenda

 
 
Fundació Mentalitat Nova 0