Fundació Mentalitat Nova

Vil·la Sant Joan

Hostal del Sol 7

17520 Puigcerdà

 

Tel. 872204056

info@mentalitatnova.org

 

Whatsapp

 

Telegram

I si ens vols escriure una ressenya a google, clica a l'estrella! 

Amb aquest formulari ens podeu enviar un missatge

* obligatorio
Enviar mensaje

Clica aquí per a obrir les indicacions de Google Maps per l'accés pel Carrer els Salzes. Hi ha lloc per aparcar dos cotxes i una escala de 13 esgraons amb plataforma salvaescales.

Clica aquí per a obrir les indicacions de Google Maps per l'accés pel Carrer Hostal del Sol. Cal baixar-hi una escala de 20 esgraons.

 

agenda

Per motiu d'un imprevist familiar, hem de suspendre la conferència i el taller amb el Professor Bolinches. Mirem de trobar-hi una nova data.
Us anunciem les activitats del cap de setmana següent, 14 i 15 de maig. Tindrem de nou entre nosaltres el Professor Antoni Bolinches. Aquesta vegada ens ofereix una conferència i un taller sobre la LA FELICITAT PERSONAL - CLAUS D'UN CANVI INTERIOR. La conferència es podrà seguir per ZOOM. Cal apuntar-s'hi prèviament.
Aquest dissabte, 7 de maig de 10 a 13h, la Glòria Arenas ofereix una altra sessió d'ART-TERÀPIA. És una bona ocasió pels que vulguin conèixer aquest taller vivencial per primera vegada i, també, pels que vulguin repetir i aprofunditzar-hi.

Proximament, la iniciativa ReCrea't oferirà a la Vil·la Sant Joan Mindfulness per a nenes i nens, i Reiki en grup.  

Iniciem una nova activitat setmanal: un espai obert per a trobar-se i gaudir d'una estona a la llar de foc. A partir del dimecres, 12 de gener 2022, de les 16:00 a les 18:00h. No cal inscripció prèvia.
cada dijous de 18:00 a 19:00h
cada dijous de 19:00 a 20:00h
cada dilluns a les 17:30h
cada dimarts a les 20:00h
 
 
Fundació Mentalitat Nova [-cartcount]